Katja Römer-Schuurman met My Parents Are Gonna Love You vanaf 6 oktober op Net 5

by / vrijdag, 10 september 2010 / Published in Nieuws, Televisie, TV Nieuwsbeelden

Katja Römer-Schuurman gaat bekende Nederlanders voorzien van nieuwe schoonouders. Dat doet de presentatrice in haar nieuwe programma My Parents Are Gonna Love You. In het verborgen cameraprogramma stellen kandidaten in het complot hun ouders voor aan een bekende Nederlander die raar gedrag vertoont.

Zo vertelt Henkjan Smits aan zijn zogenaamde schoonouders in spe dat hun dochter kan doorbreken in Azië, maar dan moet ze wel het een en ander aan haar lichaam laten veranderen. “Je gaat de grenzen een beetje opzoeken, omdat dat het spannendste is. Maar het moet wel leuk blijven”, vertelt Katja aan Novum Nieuws.

Tijdens de opnames van de show speelde haar geweten Katja soms parten. “Er zijn wel momenten geweest waarvan ik dacht: dit gaat te ver. Dit kunnen we echt niet doen. Dan zie je die ouders wegtrekken”, zegt de presentatrice schuldbewust.

Römer-Schuurman vindt het fijn om na de geboorte van haar dochter Sammie weer aan het werk te zijn, maar haast zich ook graag snel weer naar huis. “Ik wil gewoon zoveel mogelijk lekker thuis zijn bij m’n dochter”, vertelt Katja. “Ik hoef niet meer achter elkaar te werken, daarvoor vind ik het veel te fijn om thuis te zijn.”

My Parents Are Gonna Love You is vanaf 6 oktober op Net5 te zien.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik op de tv en bekijk de video: tv-icoon5


Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Katja Schuurman te gaan en  clips van Katja te bekijken

TOP