Ilse DeLange Next to Me blijft nummer 1 Album top 100

by / vrijdag, 10 september 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Ilse DeLange heeft haar nummer 1-positie in de Album Top 100 weten vast te houden. Caro Emerald volgt haar op de voet op de tweede positie. Vorige week onttroonde DeLange met haar cd Next To Me haar collega Caro, die wekenlang aan kop stond.

De 29-jarige Caro Emerald wist met haar album Deleted Scenes From the Cutting Room Floor de koppositie maar liefst 28 weken vol te houden. Ze verbrak daarmee zelfs het record van Michael Jacksons Thriller uit 1983.

Emerald heeft bepaald niet te klagen over gebrek aan populariteit. Haar single Back It Up is deze week de meest gedraaide plaat in Italië en Macedonië. Vrijdag kondigde de zangeres een extra concert aan in de Heineken Music Hall. Emerald geeft behalve 23 december nu ook een dag eerder een concert.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Ilse DeLange kaarten


Klik hier om de cd Next to me
van Ilse DeLange te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Ilse DeLange berichten op oranjemuziek.nl te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Ilse Delange te gaan en clips te bekijken.

TOP