Extra concert Guus Meeuwis op 16 juni 2011

by / vrijdag, 10 september 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

EINDHOVEN – Guus Meeuwis bezoekt in 2011 wederom het Philips Stadion in Eindhoven voor alweer de 6e editie van zijn Groots met een zachte G concerten! De concerten zijn op vrijdag 17, zaterdag 18 juni en nu dus ook op donderdag 16 juni 2011.

Groots met een zachte G

Groots met een zachte G

De concerten van Guus Meeuwis staan al vijf jaar garant voor een Groots feest met een spectaculair decor en een geweldige sfeer. De vele hits van de Brabantse zanger worden afgewisseld met verschillende muzikale verrassingen. Een energieke show vol vaart en plezier! En ook voor de concerten in 2011 heeft Guus alweer genoeg leuke ideeën.

“De Groots concerten zijn Genieten met een hoofdletter G! Het is elk jaar weer een feest om te mogen doen. Het begint al met de voorbereidingen die vaak een jaar van te voren van start gaan. Hoe gaan we ’t aanpakken, wie nodigen we uit als gastartiest, wat zullen we nou weer eens verzinnen als decor, wat wordt het thema voor de introfilm, gaan we een liedje schrijven speciaal voor de concerten, etc etc etc. Het is de voorpret die je ook hebt vlak voor je op vakantie gaat, maar dan het hele jaar door tot die dagen in juni dan eindelijk aanbreken. En dan barst het echte feest pas los. Ik vind het geweldig dat we weer een extra concert mogen geven. Het betekent dat we straks weer een extra avond lol mogen maken op het podium.” aldus Guus Meeuwis.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Uitverkocht? Guus Meeuwis kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina te gaan van Guus Meeuwis en clips te bekijken.

TOP