Column De Meiden uit Leiden over Hutspot, Haring en Wittebrood

by / vrijdag, 10 september 2010 / Published in Meiden uit Leiden, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Oranje Column

Hallo Lieve bezoekers van oranjemuziek.nl

Het werd weer tijd om eens een stukje te schrijven over onze belevenissen. Wat is er de laatste maanden met de Meiden uit Leiden gebeurd.  Laten we de privé dingen even er buiten houden anders kunnen we een boek schrijven.  Nee wij gaan het hebben over de gezellige feesten en de optredens van ons.

Zo zijn wij weer naar Engeland geweest Oxford en hebben we daar de boel weer op zijn kop gezet met onze act van Joe Cocker…..waarbij we altijd 1 man uit het publiek er bij halen en die bij de act betrekken. Deze act deden we ook op een camping…..ergens bij Utrecht…….Toen we daar begonnen sprongen er spontaan 3 mannen op die ons wel even wilde assisteren……..ha ha…..Nou wij kunnen goed improviseren dus deden wij ons kunstje en het publiek vond het helemaal geweldig……Daar doen we het voor.

Tussen door zijn we nog even op de feesten in Rijnsburg geweest waar Wolter Kroes weer zijn showtje gaf en natuurlijk afgelopen zondag op het pleinfeest in Leiden waar Wolter met band optrad. Nee wij deden dit keer niet mee…….maar 4 oktober ……even uitleggen ….

3 Oktober is het feest in Leiden: hutspot en haring en wittebrood…..Dit jaar valt 3 oktober op zondag dus word het verplaatst naar 4 oktober. Dus maandag 4 oktober primeur in Leiden eindelijk treden de meiden ook een keer op het Leids grote feest. Samen met Willem Bart en vele Leidse artiesten. Daar hebben wij erggggggg veel zin in.

Wij komen heel snel bij jullie terug met meer info hier over. In oktober staan we ook op de cd presentatie van Babette in Rijnsburg. Tussen de artiesten doen wij ook onze dansjes en maken we de boel weer lekker aan de gang. Sorry dat jullie zo lang hebben moeten wachten op onze verhaaltjes maar ze volgen nu snel weer.

Hele dikke kussssssss.,

De Meiden uit Leiden

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Klik hier om naar alle columns van De Meiden uit Leiden te gaan.

TOP