Carlo Boszhard wil Oh Oh Cherso imiteren in TV Kantine

by / vrijdag, 10 september 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Carlo Boszhard wil de Hagenezen uit Oh Oh Cherso nadoen in de TV Kantine. De presentator is een van de vele Nederlanders die zich kostelijk amuseert met de realityshow. Het programma over acht Haagse jongeren op vakantie in Griekenland trok tijdens de eerste aflevering meer dan een miljoen kijkers.

Boszhard ziet wel een plaatsje weggelegd in de TV Kantine voor de deelnemers Jokertje en Barbie. “Die gaan er volgend jaar in natuurlijk. Jokertje gaat gewoon die Televizier Ring ophalen”, zegt Boszhard op Radio 538. “Ik verheug me nu al op de speech van Barbie overigens”

“Jokertje nadoen is natuurlijk heerlijk. We moeten wel wat wegtrekken bij mij, want ik word steeds meer René Froger als je begrijpt wat ik bedoel”, lacht Boszhard. De presentator hoopt niet dat de concurrentie er met het idee vandoor gaat. “Het is zo jammer als Koefnoen ze eerder nadoet. Maar als ze dat niet doen, ga ik onmiddellijk als Jokertje en Irene als Barbie.”

In De TV Kantine persifleren Carlo Boszhard en Irene Moors diverse bekende televisiepersoonlijkheden. Boszhard hoopt dat ze dit jaar kans maken op de Televizier Ring. De prestigieuze televisieprijs wordt 23 oktober in Theater Carré uitgereikt.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de meeste recente aflevering van Oh Oh Cherso te bekijken.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP