Willow Smith (dochter Will Smith) komt met single Whip My Hair

by / donderdag, 09 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Willow Smith heeft een single opgenomen. De 9-jarige dochter van acteur Will Smith en actrice Jada Pinkett Smith debuteert als zangeres met het nummer Whip My Hair. Niemand minder dan Jay-Z heeft de kleine Smith gecontracteerd bij zijn platenlabel Roc Nation. De stijl van Willow heeft veel weg van die van Rihanna.

Het is niet de eerste keer dat Willow zich in de schijnwerpers waagt. Eerder was ze naast haar vader te zien in I Am Legend en leende ze haar stem aan de animatiefilm Madagascar. Ook haar 12-jarige broertje heeft al een heuse acteercarrière. Zo schitterde hij in The Pursuit of Happyness en The Karate Kid.

Het hippe dochtertje van Will Smith kan op bekende fans rekenen. Zo is Solange Knowles, het zusje van Beyoncé, erg enthousiast over het nummer. “Door Willow Smith wil ik met mijn haar schudden. Blaas ze omver, meid”, twittert ze.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP