Susan Boyle mag nummer Perfect Today van Lou Reed niet zingen

by / donderdag, 09 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Susan Boyle heeft woensdag de studio van America’s Got Talent huilend verlaten. De Britse zangeres zou optreden in het tv-programma met het nummer Perfect Today van Lou Reed. Boyle moest alleen nog wachten op toestemming om het nummer te zingen, maar dat kreeg ze niet van de soms nogal nukkige zanger.

Het verbod van Reed kwam pas enkele minuten voordat Boyle het podium zou opgaan. Het nieuws viel slecht bij de 49-jarige zangeres, die in tranen uitbarstte. Lou Reed gaf volgens entertainmentwebsite TMZ geen toestemming, omdat hij niet gecharmeerd is van Susan Boyle.

De zangeres was niet voorbereid om een ander nummer te zingen en zou Los Angeles nog diezelfde dag hebben verlaten. Ooggetuigen zagen haar op het vliegveld, nog steeds in tranen. De makers van America’s Got Talent wilden geen commentaar leveren op de gebeurtenis.

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om de cd I Dreamed A Dream
van Susan Boyle te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Susan Boyle te gaan.

TOP