Rich Crohin (Boyband LFO) overleden

by / donderdag, 09 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Rich Cronin, zanger van boyband LFO, is woensdag overleden. Cronin verloor de strijd tegen kanker op 35-jarige leeftijd. Hij stierf na een beroerte in het ziekenhuis, heeft Cronins broer laten weten aan entertainmentwebsite TMZ.

Cronin schreef Summer Girls, de grootste hit van Lyte Funky Ones (LFO). Het zomerse nummer stond in 1999 wekenlang bovenaan in de Amerikaanse hitlijsten. LFO viel in 2003 uit elkaar. Twee jaar later kreeg Cronin te horen dat hij leukemie had, waarna hij een stichting opzette die geld inzamelt ter bestrijding van de ziekte.

Collega-boybands reageren geschokt op de dood van Cronin. “Hij was een geweldige vent. We wensen zijn vrienden, familie en fans steun”, twitterden de Backstreet Boys donderdag. “Ik vind het verschrikkelijk dat Rich Cronin is overleden. Hij was een fantastische gast”, reageerde Lance Bass, die in de jaren negentig deel uitmaakte van N*SYNC.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP