RadioNL zoekt kinderen voor De beste Mooi Wark stand-in

by / donderdag, 09 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio

De leden van de Nederlandstalige band Mooi Wark zijn op zoek naar kids die hen kunnen vervangen. De band zit namelijk dik in de problemen. De leden kampen met overgewicht. Zanger William Bossong: “Vanwege dit probleem hebben we voor 2025 een sabbatical ingelast, zodat we gezamenlijk naar een afslankkliniek kunnen. Dat is tegen die tijd onvermijdelijk, want we komen gemiddeld 2,5 kilo per jaar aan”. Om zich voor te bereiden op hun sabbatical is Mooi Wark op zoek naar kids die de band het beste kunnen imiteren.

Daarom start Mooi Wark, samen met RADIONL, de zoektocht naar ‘De beste Mooi Wark stand-in’. Tegen de tijd dat de band met sabbatical gaat, zijn de kids oud genoeg om de band te kunnen vervangen. Vanaf 9 september kunnen de stand-ins zich aanmelden door een videofragment van hun beste Mooi Wark imitatie op YouTube te zetten en de link te mailen naar kids@mooiwark.nl.

Mooi Wark roept alle ouders en kinderen van Nederland op om de band zo goed en origineel mogelijk te imiteren. Dat kan op allerlei manieren, zoals bijvoorbeeld een playback-act of een mini live-optreden. Dat kan zowel solo als met vrienden! Het maakt niet uit hoe, als het maar vastgelegd wordt in beeld en geluid. De bandleden van Mooi Wark kiezen uit alle inzendingen uiteindelijk de beste Mooi Wark stand-in, en de winnaar wordt op 29 september bekend gemaakt op RADIONL in het programma BELNL tussen 15.00 en 18.00 uur. De gekozen stand-in treedt samen met de band op tijdens de speciale Mooi Wark kindershow op 2 oktober. Ook staat de stand-in centraal in het fanclubblad van Mooi Wark.

RADIONL is een regionaal commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid, regionaal weer, nieuws en verkeer op de radio brengt. Geen gillende gitaren maar lekkere Hollandse meezingers van de jaren ’60 tot de bekende hits van nu. Voor meer informatie kijk op www.radionl.fm

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP