Lily Allen zwanger van jongetje

by / donderdag, 09 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Lily Allen is in verwachting van een jongetje. Dat onthult een bron aan het Britse tabloid The Sun. De zangeres maakte vorige maand zelf aan die krant bekend zwanger te zijn. De 25-jarige Allen is vier maanden in verwachting van haar eerste kind.

“Lily vertelde me dat ze bij een echo heeft gezien dat het een jongen wordt”, vertelt de bron. “Ze is ontzettend opgetogen en kan niet wachten tot de bevalling. Ze vraagt andere moeders steeds naar hun zwangerschap.” Vader van Lily’s baby is haar vriend Sam Cooper.

Allen zou inmiddels aan zwangerschapgymnastiek en yoga doen. Ze noemde het blijde nieuws eerder ‘onwerkelijk’. Maar ze zei ook in de zevende hemel te zijn. Het kindje wordt in februari verwacht.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP