Jack Daniel’s veilt voor Rock School Kosovo

by / donderdag, 09 september 2010 / Published in Nieuws, Rock

Altijd al een collectors item van je favoriete rockband of rockartiest willen hebben?? Een kunstwerk? Een gesigneerde albumcover ontworpen door Anton Corbijn? Nu kan het! Jack Daniel’s viert in samenwerking met Kink FM en LiveXS zijn honderdzestigste verjaardag. LiveXS en Kink FM bestaan eind september 2010 allebei vijftien jaar. Op vrijdag 24 september wordt deze drie dubbele mijlpaal in de Amsterdamse Melkweg gevierd met het Crystal Ball

. Jack Daniel’s zal deze avond starten met een veiling voor een goed doel, met medewerking van DI-RECT, Anton Corbijn, Moke en Delic. De geveilde stukken zijn gedoneerd door Nederlands bekendste rocksterren en de opbrengst zal worden gedoneerd aan de Mitrovica Rock School in Kosovo.

De ‘Mitrovica Rock School’ is een project van Musicians Without Borders opgezet met medewerking van de Rockacademie voor jongeren uit de stad Mitrovica in Kosovo. Deze stad is gescheiden in het Servische noorden en het Albanese zuiden die wordt verbonden door 1 brug. De kracht van dit project is dat de etnische achtergrond er niet toe doet. De muziek is altijd al een bindend middel geweest tussen deze 2 bevolkingsgroepen. Door jonge muzikanten, goede docenten, ruimtes, materiaal en instrumenten te bieden ondersteunt de Rockacademie het talent dat deze traditie in Kosovo probeert voort te zetten. Al verschillende bekende artiesten hebben bijzondere items ter beschikking gesteld.

Enkele veilingitems zijn:
– 2x VIP tickets voor concert Moke samen met het Metropole Orkest in de HMH
– Een kunstwerk van Peter Blom aka Delic, rapper Opgezwolle
– Albumcover Moke op canvas, ontworpen door Anton Corbijn en gesigneerd door Moke
– Meet & Greet met Lynne Tolley, een van de laaste nazaten van Jack Daniel
– 2x VIP-arrangement DI-RECT tijdens hun clubtour; meet & greet, soundcheck en backstage tickets

Op de website www.jacksveiling.nl kan er vanaf nu worden geboden op deze stukken. Na de veiling zal het Crystal Ball van start gaan met optredens in alle zalen van de Melkweg tot diep in de nacht. Onder andere, Tim Knol & Anne Soldaat, Kern Koppen, Lola Kite en Kill All Hipsters zullen in de Melkweg gaan rocken.

Mr. Jack’s 160th Birthday Veiling // Crystal Ball
Vrijdag 24 september 2010
Melkweg, Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam
Tijden Veiling: 19.00-20.00 uur
Tijden Crystal Ball: 20.00-04.00 uur
Entree: 15,- + lidm.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP