Dierenrechtenorganisatie Peta boos op Lady Gaga wegens bikini van vlees op Vogue

by / donderdag, 09 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Niet iedereen is gecharmeerd van de outfit waarin Lady Gaga op de cover van de Japanse Vogue poseert. Dierenrechtenorganisatie Peta vindt het niet gepast dat de 24-jarige zangeres vlees op haar lichaam draagt.

Voor het septembernummer van Vogue Hommes Japan draagt Gaga niets meer dan een bikini van rauw vlees. “Oh, het is Lady Gaga’s beroep om vreemde dingen te doen. Dit is absoluut vreemd, want vlees wil je niet op je lichaam plakken”, reageert de voorzitter van Peta tegenover New York Daily News.

In 2008 stond Tyra Banks ook al eens onder vuur omdat ze haar aspirant-modellen in America’s Next Top Model met vlees liet bedekken tijdens een fotoshoot in een slachthuis. Peta verafschuwde het dat het doden van dieren met glamour in verband werd gebracht.

De Japanse Vogue met de omstreden foto van Gaga op de cover bevat tevens een interview met een zogenaamde vriend van de zangeres, Jo Calderone. Hij zegt een vriend van de zangeres te zijn, maar op de afgebeelde foto’s lijkt het alsof Gaga zich heeft verkleed als man.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Lady Gaga Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lady Gaga te gaan.

TOP