Beyoncé Knowles koopt rechtszaak rond videoclip af

by / donderdag, 09 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Beyoncé heeft diep in de buidel moeten tasten om een rechtszaak te voorkomen. De 29-jarige zangeres werd in mei aangeklaagd na de opnamen van haar videoclip voor het nummer Why Don’t You Love Me. Een man die in de buurt van de opnamelocatie woont, klaagde over overlast en huisvredebreuk.

De buurman eiste ruim 25 duizend dollar schadevergoeding van Beyoncé, een productiecoördinator en een bedrijf dat betrokken was bij de videoclip. Met welk bedrag de man naar huis is gegaan, is niet bekend. Hij heeft entertainmentwebsite TMZ laten weten dat het om ‘een bedrag met vijf cijfers’ gaat.

“Niemand is rijk geworden, niemand is arm geworden”, reageerde de advocaat van de buurman. “Het was een bescheiden maar passend bedrag.” Volgens de raadsman zijn beide partijen blij met de uitkomst. “Ik ben blij met het geld, maar deze zaak had helemaal niet plaats hoeven vinden”, vertelde de man aan TMZ. “Ze hebben op mijn land gewerkt zonder overleg.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


Klik hier om naar alle berichten van Beyoncé te gaan.

TOP