Yolanthe Sneijder-Cabau woedend over dagboekfragmenten Parool

by / woensdag, 08 september 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Yolanthe Sneijder-Cabau is niet te spreken over een publicatie in Het Parool. De krant plaatste vorige week een dagboekfragment dat zogenaamd door de presentatrice was geschreven. “De lezers van uw krant misleiden met een vals dagboek, dat ik zou hebben geschreven, vind ik onbehoorlijk en gaat te ver.”

Yolanthe doet haar beklag in een ingezonden brief aan de krant. “Dit dagboek is fake. De inhoud is door uw krant verzonnen. En dat is niet voor alle lezers duidelijk”, legt de echtgenote van Wesley Sneijder uit. Ze laat weten best te kunnen lachen om grappen die over haar worden gemaakt, maar dat er grenzen zijn.

“Van mijn gedachten blijven jullie af. Ik bepaal zelf of ik die met het publiek wens te delen in een openbaar dagboek”, schrijft Yolanthe. Haar management laat woensdag weten dat gerechtelijke stappen tegen Het Parool niet aan de orde zijn.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik hier om naar alle berichten van Yolanthe te gaan.

TOP