Sabrina Starke geniet van zoontje Djeru

by / woensdag, 08 september 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Jazz, Nieuws

Sabrina Starke heeft nog een paar weken om te genieten van haar gezinnetje. De 31-jarige zangeres beviel vorige week van haar tweede kind: zoontje Djeru. Sabrina en haar vriend hadden al een dochter. Vanaf half oktober gaat de zangeres weer vol aan de bak.

“Alles is hartstikke goed gegaan”, vertelt Sabrina’s manager over de bevalling. “Ze zijn nu lekker thuis, over een paar weken gaat ze weer aan de slag.” Starke heeft het volgende maand meteen erg druk: haar tweede album en een nieuwe theatertour staan op het programma. Vanaf 14 oktober trekt Sabrina langs veertig Nederlandse theaterzalen, een dag later verschijnt haar nieuwe plaat Bags & Suitcases.

Sabrina Starke brak twee jaar geleden door met haar debuutalbum Yellow Brick Road, dat goed was voor een platina plaat. Sabrina scoorde ook met haar debuutsingle Do For Love, het nummer bereikte de top 10 van de Single Top 100. Starke viel twee jaar op rij in de prijzen bij de Edisons. In 2008 kreeg ze de Edison Pop Award voor Beste Nieuwkomer, een jaar later mocht ze de Edison Jazzism Publieksprijs mee naar huis nemen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Sabrina Starke tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Sabrina Starke te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Sabrina Starke te gaan en clips te bekijken.

TOP