Man Liesbeth List bewusteloos door confettibom

by / woensdag, 08 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

De echtgenoot van Liesbeth List is tijdens een modeshow van couturier Ronald Kolk gewond geraakt. Robert werd na het afgaan van een confettibom getroffen door een projectiel en raakte bewusteloos. Het had echter slechter kunnen aflopen. “We hebben echt geluk gehad”, zegt de zangeres.

List en haar man bezochten maandag samen de modeshow die werd afgesloten met het afgaan van confettibommen. Daarbij werd een deksel gelanceerd, die Robert vlak onder zijn kin raakte. “Ik zag hem naar voren klappen”, zegt List woensdag in De Telegraaf. “Het was een afschuwelijk gezicht.” Haar echtgenoot was ‘zeker een minuut buiten westen’.

Volgens List is Robert er goed vanaf gekomen. Als de deksel iets hoger het hoofd van haar man had getroffen, was hij volgens de actrice ‘voor de rest van zijn leven misschien wel doof’ geweest.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP