Amy Winehouse komt met album Q: Soul Bossa Nostra

by / woensdag, 08 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Amy Winehouse heeft zich weer op de muziek gestort. De Britse zangeres maakt binnenkort haar comeback op het album dat een eerbetoon is aan de 77-jarige jazzlegende Quincy Jones. Het is de eerste productie van Winehouse sinds haar album Back to Black uit 2006.

Back to Black zorgde voor de grote doorbraak van Amy Winehouse. Maar haar drank- en drugsverslaving zorgde er al snel voor dat de zangeres bekender was om haar gedrag dan om haar muzikale talenten.

De 26-jarige Winehouse werkte voor het album van Quincy Jones opnieuw samen met producent Mark Ronson, met wie ze eerder de hit Valerie opnam. Jones nam het originele lied dat in 1963 werd gezongen door Lesley Gore voor zijn rekening.

Op het album Q: Soul Bossa Nostra zijn meer bekende artiesten te horen. Onder anderen Usher, Jennifer Hudson en Mary J. Blige zingen een deuntje mee. Het album moet uitkomen in november. Winehouse werkt ondertussen ook aan een eigen album.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP