Album Together Again Jan Keizer en Anny Schilder goud

by / woensdag, 08 september 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Jan Keizer en Anny Schilder hebben goud in handen. Het Volendamse duo verkocht tijdens de voorinschrijving van hun album Together Again al meer dan 25 duizend exemplaren. André van Duin reikte woensdag in de gedaante van meneer Wijdbeens de gouden platen uit aan Anny en Jan.

De Gouden Status kwam geheel onverwacht voor de zangers. Het duo presenteerde woensdag hun album in Volendam aan de pers. Mies Bouwman reikte het eerste exemplaar van hun cd uit. Na een muzikaal voorproefje van de plaat werden Anny en Jan verrast.

Keizer en Schilder zongen vroeger jarenlang samen in BZN. In 1984 zei Anny Schilder de band vaarwel, twee jaar geleden trok Jan de stekker uit BZN. Tijdens de 80e verjaardag van Mies Bouwman herenigden Jan en Anny zich weer op het podium.

Niet alle fans waren even enthousiast over de hernieuwde samenwerking. Zei vonden dat Keijzer BZN daarmee verraadde.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de cd Togehter Again van Jan Keizer en Anny Schilder te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP