Maaike Vos zingt titelsong film Briefgeheim

by / dinsdag, 07 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

X Factor-finaliste Maaike Vos maakt de titelsong voor de nieuwe film Briefgeheim. De zangeres werd voor het liedje benaderd door Tjeerd Oosterhuis.

De producer liet weten dat Maaike perfect bij de doelgroep past en vindt dat ze een geweldige stem heeft. Zangeres Edsilia Rombley, de echtgenote van Oosterhuis, schijnt fan te zijn van de 19-jarige zangeres uit Lonneker. Maaike zegt het een grote eer te vinden. “Geweldig leuk” zegt de zangeres tegen Novum Nieuws. “En nu natuurlijk hopen op een dikke hit”.

De opnames van het nummer vinden deze week nog plaats. Volgende week wordt ook de clip bij het liedje opgenomen. De film Briefgeheim, naar het gelijknamige boek van Jan Terlouw, gaat op 13 oktober in première in Tuschinski in Amsterdam. Daan Schuurmans speelt een van de hoofdrollen in de film.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP