Jeroen Kool en Lieke van Lexmond uit elkaar

by / dinsdag, 07 september 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Lieke van Lexmond is weer vrijgezel. Dat heeft ze bevestigd aan RTL Boulevard. De 28-jarige actrice was vijf maanden samen met haar vriend Jeroen Kool. De twee werden aan elkaar voorgesteld door Connie Breukhoven. De liefde leek veelbelovend, maar hield toch geen stand.

Het kersverse koppel vond elkaar in hun gezamenlijke hobby reizen. De twee hebben er in hun korte relatie al flink wat uitstapjes opzitten. Maar juist op een van die vakanties realiseerde Van Lexmond zich dat de liefde niet voor eeuwig was.

De twee verbraken vrijdag hun relatie. Van Lexmond woonde al samen met haar vriend aan het Amsterdamse Vondelpark, wegens rookschade in haar eigen huis. Maar de actrice is inmiddels weer teruggekeerd naar haar eigen huis.

Eerder had Lieke een relaties met Goede Tijden, Slechte Tijden-collega Mark van Eeuwen en pianist Jeroen Rietbergen, die nu gelukkig is met Linda de Mol.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


Klik hier om naar de artiestenpagina van Lieke van Lexmond te gaan en een clip te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Lieke van Lexmond te gaan.

TOP