Dominique van Hulst in Holiday on Ice (Energia)

by / dinsdag, 07 september 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws, TV Nieuwsbeelden

Zangeres Do is flink aan het repeteren geslagen voor de ijsshow Energia. De 29-jarige blondine kijkt het meest uit naar het mooie pakje dat ze aan mag tijdens de show die vanaf 14 oktober te zien is. Do vreest het meest om te vallen op de gladde ijsvloer.

Do moest zich dinsdag melden voor de allereerste repetitie. “Ik moet ondertussen ook nog zingen, dus ik zal geen driedubbele Rietbergers gaan springen”, vertelt ze aan Novum Nieuws. “Maar het is wel de bedoeling dat ik stukken choreografie helemaal meeschaats.”

Do vindt het geweldig dat ze zich straks mag hullen in een bijzondere outfit, die speciaal voor haar ontworpen wordt. “Dat is natuurlijk ook wel een beetje waarvoor ik het gedaan heb, naast het schaatsen. Het zal allemaal wel een beetje bloot en een beetje strak zijn. Ik kan het gelukkig nog hebben. Ik ben nog net geen dertig”, lacht de zangeres op haar 29e verjaardag.

Het gevaar van vallen ligt op de loer op het ijs. “Ik houd natuurlijk altijd de angst dat ik op mijn bek ga”, geeft Do toe. “Maar ik heb echt een te gekke coach. Zij is al twintig jaar professional. Ik denk dat zij me zo zeker laat zijn op het ijs dat ik me zelf kan opvangen als het dreigt mis te gaan.”

En dus heeft Do er alle vertrouwen in dat ze straks met volle overtuiging op haar schaatsen staat. “Ik zit echt superlekker in mijn lijf. Ik vind het heerlijk en ik voel me fris en fit”, vertelt Do, die net een scheiding achter de rug heeft. “Ik vind het leuk om allerlei nieuwe uitdagen aan te gaan. Ik voel me energiek.”

Klik op de tv en bekijk de video: tv-icoon5


© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Holiday on Ice Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Do te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Do te gaan en clips te bekijken.

TOP