Cd Rihanna Loud november 2010 in de winkels

by / dinsdag, 07 september 2010 / Published in Buitenlands, CD Releases, Nieuws

Rihanna komt in november met een nieuw album. Dat schrijft de Britse muziekwebsite NME. De cd gaat Loud heten. Een exacte datum voor de release moet nog bekendgemaakt worden. Woensdag komt de eerste single van het album, Only Girl (In the World), uit.

“Ik wilde geen stap terugzetten en een remake van mijn album Good Girl Gone Bad maken”, vertelde de 22-jarige Rihanna tijdens een chatsessie op haar website. “Ik wilde een stap vooruit zetten in de evolutie van Rihanna.”

Het vorige album van de zangeres heette Rated R en bevat onder meer de hits Russian Roulette en Rude Boy. “Ik ga de Rated R-periode missen, maar niets kan tippen aan het album dat ik nu heb gemaakt”, aldus de zangeres.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Rihanna te gaan.

TOP