Bløf start clubtour 9 oktober 2010 Paard van Troje Den Haag

by / dinsdag, 07 september 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Bløf gaat in oktober een voorproefje geven van een nieuw repertoire. De Zeeuwse band is druk bezig met een nieuw album dat begin volgend jaar uit moet komen. Tijdens hun komende clubtoer laten de mannen alvast een paar nieuwe nummers horen.

“Het is altijd spannend om te zien hoe het publiek reageert op een nieuw liedje en we kunnen ook niet wachten om live alvast een voorproefje te geven van de nieuwe plaat”, vertelt zanger Paskal Jakobsen.

“We genieten zelf altijd erg van onze shows in het clubcircuit en het spelen van nieuwe liedjes maakt het altijd nog net iets specialer”, vindt de zanger. De clubtoer van Bløf gaat 9 oktober van start in het Paard van Troje in Den Haag.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Bløf kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Bløf te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Bløf te gaan.

TOP