Videoclip Timati & Snoop Dogg feat Wolffman – Groove on

by / maandag, 06 september 2010 / Published in CD Releases, Dance, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Na Britney Spears en Nelly Furtado die vielen voor Tiesto’s kunsten, of LFMAO die een hit met Chuckie scoorden, lijkt ook Snoop Dogg gevallen te zijn voor de talenten van een van Neerlands betere DJ’s/Producers.

Jerry Wolff, alias DJ/Producer Wolffman, kreeg de eer een officiele remix te maken van een eerder verschenen single van de rapheld “Groove On”.

Deze remix beviel zo goed bij zowel Snoop Dogg als diens platenmaatschappij dat DJ Wolffman zelfs als featured artiest aangemerkt werd en het dus een echte en serieuze samenwerking betreft! Een HD videoclip maakt het plaatje compleet.

“Natuurlijk is het een eer” verteld Jerry trots.“Een remix maken is 1 ding, maar om als featured artiest aangemerkt te worden is toch wel heel bijzonder als het om iemand als Snoop Dogg gaat!”

DJ Wolffman is zeker geen onbekende in het vak en produceerde eerder al hits voor o.a. Ross & Iba (Wassenaar),  Linda Wagenmakers (No Goodbeys), Georgina Verbaan (If you want me), Gordon, Replay, Romanthony (Daft Punk), The Rockwellers, e.v.a.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP