RadioNL in nieuw muzikaal jasje

by / maandag, 06 september 2010 / Published in Nieuws, Radio

Het populaire radiostation RADIONL heeft vanaf vandaag een nieuw muzikaal jasje. De zender heeft namelijk een volledig nieuw jinglepakket, dat vandaag in gebruik is genomen. Het pakket werd samen met Top Format uit Haarlem gemaakt.

RADIONL-vormgever Marcel de Vries: “We hebben de afgelopen maanden samen met de specialisten van Top Format hard gewerkt aan het nieuwe pakket. Het was een hele uitdaging, want zelfs de Top 30 op vrijdag heeft nieuwe vormgeving, maar het resultaat mag er zijn. Het is op maat gemaakt en geeft dus precies weer waar het station voor staat.” “Zelfs de beste accordeonist van Nederland heeft er aan meegewerkt”, vult RADIONL directeur Sjouke Mulder aan.

Frank Kok van Top Format: ”Wij hebben met veel plezier gewerkt aan de nieuwe vormgeving voor RADIONL. Het was een creatieve uitdaging om het typisch product van het station te vertalen naar een nieuw jinglepakket. Samen met de mensen van RADIONL zijn we hierin volgens mij erg goed geslaagd.”

RADIONL is een regionaal commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid, regionaal weer, nieuws en verkeer op de radio brengt. Geen gillende gitaren maar lekkere Hollandse meezingers van de jaren ’60 tot de bekende hits van nu. Voor meer informatie kijk op: www.radionl.fm

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP