Paul de Leeuw laat zich niet gek maken door kijkcijfers Madiwodovrijdagshow

by / maandag, 06 september 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Paul de Leeuw laat zich niet van de kaart brengen door de instabiele kijkcijfers van zijn Madiwodovrijdagshow. Het programma ging vorig week veelbelovend van start, maar verloor in de loop van de week een hoop kijkers. “Het programma is nog maar een week oud. Die baby moet nog goed opgroeien en vet en gezond worden. Met dat proces zijn we nu bezig.”

De Leeuw wordt in de Madiwodovrijdagshow bijgestaan door medepresentatoren Filemon Wesselink en Erben Wennemars. “Ik vind het ontzettend leuk om samen met Filemon en Erben het programma te maken”, zegt De Leeuw in het programma van Edwin Evers op Radio 538. “Misschien is die verhouding nog niet goed, maar dat moeten we uit gaan zoeken.”

“Ik kan natuurlijk alleen dingen blijven doen, maar dan doe ik mijn hele leven lang hetzelfde”, zegt de presentator, die vertrouwen houdt in de huidige opzet. “Met z’n drietjes met de billen bloot en de diepte in.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de cd box Paul de Leeuw Honderd uit Eén te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar de berichten van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Paul de Leeuw op oranjemuziek.nl te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Paul de Leeuw te gaan en clips te bekijken.

TOP