Concert Jerry Lee Lewis 9 november 2010 HMH Amsterdam

by / maandag, 06 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

Jerry Lee Lewis reist dit najaar af naar Nederland. De Amerikaanse rock-‘n-rolllegende verzorgt op dinsdag 9 november een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop gaat vrijdagochtend van start, laat concertorganisator Mojo maandag weten.

Lewis’ laatste plaat stamt uit 2006. Op Last Man Standing werd de 74-jarige zanger bijgestaan door grote namen als The Rolling Stones, BB King, John Fogerty en Eric Clapton. Deze week verschijnt een nieuwe plaat van Lewis’ hand. Dit keer wist hij onder anderen Sheryl Crow en Eric Clapton te strikken voor een duet.

Lewis, die deze maand 75 wordt, brak in de jaren vijftig door met de hit Whole Lotta Shakin’ Goin’ On. ‘The Killer’ scoorde ook met nummers als Breathless, You Win Again en Great Balls of Fire. In 1986 veroverde Lewis een plaats in de Rock and Roll Hall of Fame, vijf jaar geleden mocht hij de oeuvreprijs van de Grammy’s mee naar huis nemen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Jerry Lee Lewis Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP