Goede kijkcijfers André van Duin

by / zondag, 05 september 2010 / Published in Nieuws, Televisie

De grappen en grollen van André van Duin blijven goed voor hoge kijkcijfers. Bijna anderhalf miljoen mensen bleven thuis voor het nieuwe seizoen van Van Duin op z’n Best, dat zaterdagavond van start ging. Dat blijkt zondag uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.

In de show blikt Van Duin als een van zijn typetjes terug op de hoogtepunten van zijn carrière. De 63-jarige komiek bezoekt als Jan Wijdbeens verschillende BN’ers om samen naar fragmenten uit vroegere shows te kijken. Het vorige seizoen Van Duin op z’n Best was elke week goed voor gemiddeld anderhalf miljoen kijkers.

Van Duin legt het in de kijkcijfer top 25 enkel af tegen het achtuurjournaal. Dat trok zaterdagavond ruim anderhalf miljoen kijkers. My Name Is, dat vorige week verrassend goed scoorde, levert aardig wat in. Stemden vorige week nog ruim 1,4 miljoen paar ogen af op de eerste aflevering, deze week weet My Name Is niet veel meer dan een miljoen mensen te boeien.

© [CopyRight 2010, Novum]

Door: oranjemuziek.nl

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP