Moke steekt Survive van David Bowie in nieuw jasje

by / vrijdag, 03 september 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

De nieuwe single van Moke is een cover van David Bowie. De heren hebben ‘Survive’ in een nieuw jasje gestoken. Het nummer verschijnt eind deze maand.

‘Survive’ is een speciaal nummer voor Moke. “Na een concert speelde Felix dit vaak als toegift”, legt gitarist Phil Tilli uit aan muzieksite NLtracks. “In zijn eentje, heel stil en breekbaar. Wij stonden dan in de coulissen te wachten tot we weer het podium op mochten en zongen dit nummer dan mee. Keihard en vals, zodat hij het net kon horen op het podium.”

De Bowie-cover is de eerste single van de nieuwe plaat van Moke. Dat album, waarvoor de band samenwerkte met het Metropole Orkest, ligt vanaf 15 oktober in de winkels. Een week eerder, tijdens het concert in de Heineken Music Hall, kunnen bezoekers van de show het schijfje al aanschaffen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Moke Tickets

Klik HIER om het album Moke & Het Metropole Orkest te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP