Data concerten Jacqueline Govaert september en oktober 2010

by / donderdag, 02 september 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

Voormalig frontvrouw van Krezip Jacqueline Govaert werkt al een tijdje aan haar solo-carrière. En met succes. De zangeres die zwanger is van haar tweede kindje kwam met de single “Overrated” welke het goed heeft gedaan in de Single top 100.


Ook haar album ” Good Life” wordt goed ontvangen.

In september en oktober 2010 geeft Jacqueline een aantal concerten. Govaert staat op 5 september in Rotown Rotterdam, 15 september in Paradiso Amsterdam, 17 september in Mezz Breda, 25 september in Vera Groningen, 2 oktober in Metropool Hengelo en op 7 oktober in Tivoli in Utrecht.

Door: oranjemuziek.nl

Uitverkocht? Jacqueline Govaert kaarten

Klik HIER om de cd Good Life van Jacqueline Govaert te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP