Release Zie wel hoe ik thuis kom – Jan Smit 17 september 2010

by / woensdag, 01 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Onlangs werd bekend dat “Leef” van Jan Smit het bestverkochte Nederlandstalige album van de eerste helft van 2010 is geworden. Op 17 september verschijnt de derde single van dit album, “Zie wel Hoe Ik Thuis Kom”. Deze single is een vrolijke uptempo volkspop song in de beste Jan Smit traditie. De single zal -naast “Zie wel Hoe ik Thuis Kom” en de clip van het titelnummer- ook een bijzonder duet bevatten, te weten “When You’re Gone”, dat in 1998 een grote hit was voor Bryan Adams en Melanie C.

Op 22 oktober zal in de Arnhemse Rijnhal Jans Leef Je Uit! Concerttour 2010 van start gaan. Tijdens deze tour zal Frans Duijts het voorprogramma verzorgen en vandaag werd ook bekend dat Monique Smit als special guest zal optreden.

Aanstaande vrijdag, 3 september, zal bij de TROS een nieuw seizoen van de reallife soap Gewoon Jan Smit – Onderweg van start gaan, en wel om 22.30 uur op Nederland 1. Jan Smit – De Zomer Voorbij zal vanaf 12 september iedere zondagavond op Nederland 3 te zien zijn, met de muzikale omzwervingen van Jan en zijn kameraden

Meer info: Website Jan Smit

Klik op de button om de single van Jan Smit te downloadenDownload de track DRM-vrij!Klik hier om het album Leef
van Jan Smit te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Jan Smit berichten te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Jan Smit te gaan en clips te bekijken.

TOP