Hans Klok Hurricane 2010 en 2011

by / woensdag, 01 september 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

Hans Klok stond in Las Vegas maar geeft in 2010 en 2011 spectaculaire shows in Nederland.

De illusionist geboren in Purmerend komt met de shows “Hurricane.” Met de kracht van een orkaan, de snelheid waarmee die kan toeslaan en de onvoorspelbaarheid waardoor men er vaak door wordt overvallen, verrast Hans het publiek met zijn trucs.

Hans Klok doet o.a. Amsterdam Carré, Theater het Vrijthof Maastricht, Martiniplaza Groningen, De schouwburg van Almere, het Zaantheater in Zaandam, De Oranjerie in Roermond , de schouwburg in Nijmegen en Velsen, het stadstheater in Zoetermeer en het Oude Luxor Theater in Rotterdam aan.

Een spektakel van de bovenste plank.

Door: oranjemuziek.nl

Uitverkocht? Hans Klok kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP