Willem Barth in top 10 Album top 100 met cd WB

by / dinsdag, 31 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Onlangs presenteerde Willem zijn vijfde studioalbum, getiteld “WB”. Niets is aan het toeval overgelaten om hier een top album van te maken. De produktie lag in handen van Waylon van der Heijden (o.a. Django Wagner, Frans Duijts, Stef Ekkel), Manfred Jongenelis (o.a. Corry Konings, Grad Damen) en Edwin van Hoevelaak (o.a. Gerard Joling, Nick & Simon, Jeroen van der Boom).

Voor de Doetinchemse volkszanger is nr 9! de allerhoogste notering ooit, alhoewel Willem niet onbekend is met de album top 100. Het album “WB” kwam vorige week binnen op respectievelijk plaats 15! Het album “Doe Het Goed” kwam binnen op plaats 19. Op 13 augustus verscheen eindelijk het langverwachte vijfde album van Willem Barth, getiteld “WB”. “Dit is voor mij bij uitstek de kans om het Nederlandse publiek kennis te laten maken met de muziek die mij al heel mijn leven lang inspireert en dus diep in mijn hart leeft. Ik heb de afgelopen periode een groep fantastische muzikanten om mij heen verzameld met wie ik dezelfde passie voor dit repertoire deel. Met dit album “WB” sla ik een symbolische brug naar een nieuwe muzikale richting in mijn carrière zonder te vergeten waar mijn “roots” liggen. Het is voor mij een droom die uitkomt en beschouw het vooral  als een unicum om dit met het publiek, mijn fans te mogen delen.” Aldus Willem Barth.

Ontmoet en groet Willem Barth aanstaande zaterdag 4 september te Media Markt, Hengelo of Media Markt Ede. Volgende week zal Willem langs de radiostations voor
promotie van het album en daarna volgen er een aantal in-stores. Willem zal echter ook een aantal signeersessies verzorgen de komende tijd. Deze signeersessies zullen op de onderstaande data en adressen plaatsvinden:

Zaterdag 04 september | 12:00h – 13:30h
Media Markt Hengelo
Zaterdag 04 september | 15:00h – 16:30h
Media Markt Ede
Zondag 05 september | 14:00h – 15:00h
Music Store Waalwijk
Zaterdag 11 september | 13:00h – 14:30h
Music Store te Oosterhout
Zaterdag 11 september | 15:30h – 17:00h ovb
Free Record Shop te ‘s Hertogenbosch
Zondag 12 september | 15:30h – 17:00h ovb
Berk Music te Eindhoven
Zaterdag 18 september | 13:00h – 15:00h
Special CD Shop te Breda
Zaterdag 25 september 14:00h – 16:00h
Music Store te Amsterdam – Noord
Zaterdag 2 oktober 12:00h – 14:00h ovb
Media Markt te Leeuwarden
Zaterdag 2 oktober 15:00h – 17:00h ovb
Media Markt te Groningen

Klik HIER om het album WB van Willem Barth te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP