Videoclip Hind – Don’t Leave Me Behind

by / dinsdag, 31 augustus 2010 / Published in CD Releases, Engelstalig-Pop, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Zangeres Hind zocht via muziekplatform Sellaband investeerders voor haar nieuwe album. Het bedrag voor het schijfje had ze al binnen 11 dagen bij elkaar en dus dook Hind Laroussi de studio in met top-producer Steve Power. Niet de minste, Steve produceerde o.a. voor Robbie Williams.

Het album “Crosspop” dat opgenomen is in Londen zal in oktober in de winkels liggen. Als voorloper op het album is de single “Don’t leave me behind” uitgebracht. Een eerste kennismaking met het nieuwe genre van Hind. Wij denken dat het nummer het heel goed gaat doen in de charts. De verrassende en eigentijdse videoclip staat online en kan je hier bekijken.

Door: oranjemuziek.nl

Klik HIER en download Don’t leave me behind van Hind.

Klik HIER en download Don’t leave me behind van Hind.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Hind te gaan.

Klik hier om naar alle columns van Hind op oranjemuziek.nl te gaan.

TOP