Tim Akkerman en zijn Twitterconcerten

by / dinsdag, 31 augustus 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Tim Akkerman heeft aangekondigd de komende tijd een aantal kleine en intieme concerten te gaan geven. Fans die aanwezig willen zijn bij de speciale solo-optredens van de voormalige zanger van Di-rect moeten zijn Twitterberichten in de gaten houden.

Details over de concerten worden nergens anders vermeld. De zanger geeft belangstellenden via Twitter hints over de optredens. Zo laat de zanger weten dat het eerste concert op 7 september ergens in Limburg gepland staat. Later maakt Akkerman bekend in welke stad en op welke locatie hij zijn liedjes ten gehore brengt.

“Door de intimiteit van de zaaltjes zal het een bijzondere ontmoeting worden voor de singer-songwriterliefhebbers”, belooft de 30-jarige zanger. “Dus geen toeters en bellen, maar alleen mooie kleine liedjes.” De eerste twintig aanmeldingen voor de zogenoemde Twitterconcerten krijgen gratis toegang tot de optredens. “Met een drankje op mijn naam en misschien nog wel iets extra’s”, laat Akkerman weten.

Vanaf 15 oktober toert Tim Akkerman met zijn eigen band langs de Nederlandse theaters.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Tim Akkerman kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP