Lana Wolf knalt Single top 100 binnen met See the Light

by / dinsdag, 31 augustus 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

De droom van zangeres Lana Wolf om een succesvolle carriere te starten als popzangeres lijkt werkelijkheid te worden. Haar single ‘See The Light’ komt deze week binnen op nummer 45 in de Single Top 100. “ Ik ben echt door het dolle heen! “, roept de zangeres uit Wezep enthousiast. “Natuurlijk hoop je altijd dat je plaat iets doet, maar dit overtreft mijn stoutste dromen.”

Twee jaar lang werkte Lana aan haar debuutalbum ‘Something about Lana’. Het inmiddels bekende verhaal dat zij met haar spaarcenten naar New York vertrok om een album op te nemen met Camus Celli en Paul Conte, de producers van oa Gavin DeGraw, Tina Turner en Chaka Khan, heeft ze al talloze keren vertelt in interviews met oa RTL Boulevard, AT 5 en op Radio 2. Dat de eerste single van de cd die op 17 september verschijnt al zo kort na release zichtbaar is in de hitparade, is ook een enorme ontlading voor Lana. “Ik heb zo onwijs hard moeten werken om mijn droom te verwezenlijken. Er zijn ook echt wel momenten geweest dat ik het schijfje tegen de muur wilde gooien omdat ik het gewoon allemaal even niet meer wist”, vertelt ze. “Maar telkens hervond ik me en gaf mezelf op mijn lazer en dacht bij mezelf wie À zegt moet ook B zeggen!”

Inmiddels heeft Lana een negenkoppige band om haar heen geformeerd met stuk voor stuk Nederlandse topmuzikanten en drie ijzersterke backingvocals. Hiermee wil zij het komende jaar gaan touren langs de kleine zalen van Nederland om uiteindelijk te belanden in de grote pop- en rockzalen. Maar haar entree in de Single Top 100 is pas het begin. “Er is nog veel werk aan de winkel,  ik ben er nog lang niet maar een betere start had ik me niet kunnen wensen”, roept de zangeres. “Ik heb een dreamteam om me heen verzameld en dat lijkt het laatste puzzelstukje geweest te zijn voor de weg naar het nu al behaalde succes!”

Klik op de button om de single van Lana te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de single van Lana te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Lana Wolf te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Lana Wolf te gaan.

TOP