Regenbui krijgt Bavaria Open Air niet klein

by / maandag, 30 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Rock

LIESHOUT – Hoewel de tweede dag van Bavaria Open Air grotendeels droog verliep, was er rond 19:00 uur toch een grote bui die over het festivalterrein naast de bierbrouwerij trok. De meeste festivalgangers zochten een droog heenkomen onder de parasol, in de tent van de lockers of onder de overkappingen van de bars en eettenten.

Ook in de regen is het een feest

Ook in de regen is het een feest

Het terrein veranderde direct in een grote modderpoel, maar dat mocht de pret niet drukken. Het merendeel van de bezoekers liet zich hierdoor niet wegjagen. Zij bleven gewoon genieten van de klanken van The Baseballs. Zij zorgden dan ook voor een zonnig optreden, dat de vele regendruppels meteen deed vergeten.

Eerder op de dag waren er al optredens van JURK!, Clouseau, BZB.

Guus Meeuwis @ Bavaria Open Air 2010

Guus Meeuwis @ Bavaria Open Air 2010

Afsluiter van het Brabantse festival was Guus Meeuwis. Zoals altijd zat de sfeer er goed in en werden bijna alle nummers van de zanger uit volle borst meegezongen. Het optreden was weer een waar feestje.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP