Foto’s Mystery Land 2010

by / maandag, 30 augustus 2010 / Published in Dance, Festivals & Concerten, Nieuws

HAARLEMMERMEER – Hoewel de weersvoorspellingen niet al te gunstig waren, hadden de weergoden blijkbaar andere plannen. Mystery Land, het dancefestival op het oude Floriadeterrein in Hoofddorp, mocht zich gelukkig prijzen en kon de hele dag baden in een mooi zomerzonnetje. Op de 16 verschillende podia konden de festivalbezoekers zich tegoed doen aan de diverse dance stijlen.

Q-Dance Stage @ Mystery Land 2010

Q-Dance Stage @ Mystery Land 2010

Op de fraai gebouwde stage van Q-dance waren de hardere dancesoorten vertegenwoordigd, met onder andere The Prophet, B-Front en Frontliner. Op de main stage, die wederom uitblonk door een fraai staaltje podiumbouw waren bekende namen als Isis, Housquake en Axwell te horen.

Main Stage @ Mystery Land 2010

Main Stage @ Mystery Land 2010

2 DJ’s hadden het geluk een full set te kunnen draaien: Tiësto draaide als onderdeel van zijn Kaleidoscope World Tour 2010 een 4 uur durende set, terwijl Luciano een 3,5 uur durende set ten gehore bracht.

Erg druk was het ook bij Dirty Dutch. Daar waren pakkende namen als Groovenatics, Sidney Samson, Gregor Salto, Sunnery James & Ryan Marciano en als afsluiter Chuckie. Helaas bleek Afrojack afwezig, maar dat werd prima opgevuld door de overige DJ’s.

Sidney Samson @ Mystery Land 2010

Sidney Samson @ Mystery Land 2010

De beklimming van de tempel, naar de stage van Ex Porn Star, was ook zeker de moeite waard. Onder andere Tony Cha Cha, Lucien Foort, Jean en Billy de Klit zorgden ervoor dat er daverende klanken van de berg afkwamen.

Afsluiting van het festival gebeurde wederom met vuurwerk, dat jammer genoeg wat aan de vroege kant werd afgestoken. Echter het mocht de pret niet drukken en Axwell zorgde voor een mooi einde aan een perfect verlopen festival.

Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is a Mystery!

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP