RadioNL Nederlandstalige top 30 week 34 2010

by / donderdag, 26 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio

Dries Roelvink staat niet langer op de eerste plaats van de RadioNL top 30. De zanger zakt deze week van de hoogste positie naar plaats 4 met “Alleen door jou.” De nieuwe nummer 1 is de track “Een nieuwe dag” van Nick & Simon. De Volendammers doen dat in de eerste week notering van de hitlijst met de gezelligste Nederlandstalige muziek.

Het duet van Gerard Joling en Bonnie St.Claire “Morgen wordt alles anders” stijgt deze week van nummer 6 naar de 2e plaats. Jan Leliveld rukt ook op, hij gaat van plaats 8 naar positie 3 met “Marianne.”

Net als vorige week is ook deze week Rob Ronalds de meest opvallende stijger. De feestzanger stijgt met “Op de camping” van plaats 21 naar plek 15.

De nieuwkomers:

De hoogste nieuwkomer is dus het nummer “Een nieuwe dag” van Nick en Simon. Het lied is door voorloper op het album “Fier.” RadioNL verwelkomt deze week verder:

Charlène “N grote Huichelaar” op plek 7, Stef Ekkel met “Jij wil vrij zijn” op 12, “Blijf jij vanavond bij mij” van Jannes op 20 en tot slot Naomi met “Heb jij dan niet door” op 24.

De RadioNL Top 30 is elke vrijdag te beluisteren op de zender tussen 15:00 en 18:00. Je kan dit doen via de player links op deze site, maar natuurlijk ook via de kabel en de ether.

Kijk op radionl.fm voor de frequenties.

Klik hier om de hele lijst van de RadioNL top 30 te bekijken.

Door: oranjemuziek.nl

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP