Susan Boyle zingt voor Paus Benedictus XVI

by / woensdag, 25 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Klassiek, Nieuws

Susan Boyle heeft de nobele taak gekregen om op te treden voor de paus. Paus Benedictus XVI brengt 16 september een bezoek aan Glasgow en Boyle zal hem daarbij muzikaal onthalen. Met het optreden gaat een droom van de religieuze zangeres in vervulling.

“Ik heb altijd al voor Zijne Heiligheid willen zingen en ik kan mijn blijdschap niet in woorden uitdrukken”, zegt Boyle. “Ik voel me nederig en vereerd door deze uitnodiging en ik zal mijn uiterste best doen.” Voordat Boyle doorbrak als zangeres door haar deelname aan de talentenjacht Britain’s Got Talent was ze vrijwilligster in de katholieke kerk.

De 49-jarige Boyle treedt op in het Bellahoustonpark samen met een achthonderdkoppig koor. Het bezoek van de paus maakt onderdeel uit van een vierdaagse toer door Groot-Brittannië.

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om de cd I Dreamed A Dream
van Susan Boyle te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Susan Boyle te gaan.

TOP