Paul de Leeuw weer vrienden met Anneke Grönloh tijdens Zand

by / woensdag, 25 augustus 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws
Paul de Leeuw weer vrienden met Anneke Grönloh tijdens Zand

Paul de Leeuw weer vrienden met Anneke Grönloh tijdens Zand

ALMERE – Strandfestival Zand dat zaterdag jl. in Almere plaatsvond op het Almeerderstrand was volledig uitverkocht. Hoewel in eerste instantie de kaartverkoop moeilijk leek te verlopen, namen veel mensen op het laatste moment de beslissing om toch op het strand te gaan luisteren naar tal van bekende Nederlanse artiesten.

Zo’n 35.000 mensen genoten onder een flauw zomerzonnetje van o.a. de 3J’s, Nick & Simon, JURK! en VanVelzen. Afsluiter was Paul de Leeuw, die op het festival zijn jarenlange ruzie met Anneke Grönloh bijlegde. Samen met haar gaf hij een spetterend optreden.

VanVelzen begon zijn optreden op een kunstmatig eilandje voor het strand, dat speciaal voor het festival was aangelegd. Vervolgens zette hij het concert voort op het hoofdpodium. De entree van Paul de Leeuw was al even spectaculair. Hij kwam binnen als Sinterklaas en verkleedde zich op het podium. Daar stond hij korte tijd in een gele “Dries Roelvink”-Speedo zwembroek op te treden.

Het festival dat werd gepresenteerd door Jeroen van Koningsbrugge en Eddy Zoë, werd rond 00:00 uur afgesloten door de 538-DJ’s.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Klik HIER om de cd box Paul de Leeuw Honderd uit Eén te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar de berichten van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Paul de Leeuw op oranjemuziek.nl te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Paul de Leeuw te gaan en clips te bekijken.

TOP