Mariah Carey zwanger

by / woensdag, 25 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Mariah Carey is inmiddels vier maanden in verwachting. Dat beweren ingewijden tegenover entertainmentwebsite Radar Online. Geruchten over een zwangerschap van de 40-jarige zangeres doen al maanden de ronde.

“Ze wilde erg graag zwanger worden en is in de zevende hemel”, doet een vriend van Mariah uit de doeken. “Het heeft veel moeite gekost om in verwachting te raken. Mariah zal het grote nieuws voorlopig niet openbaar maken.”

Carey trouwde in april 2008 met rapper en acteur Nick Cannon. Hij ontweek vragen over zijn aanstaand vaderschap behendig. “Als mijn vrouw klaar is om te praten waarover ze wil praten, horen jullie het direct van haar”, zei de 29-jarige maandag.

De zwangerschapsgeruchten wakkerden aan na een optreden in Brazilië. Carey stond dit weekeinde in het Zuid-Amerikaanse land op de planken. Dat Mariah de afgelopen tijd is aangekomen, was duidelijk te zien. “Ik vind het geweldig hier. Vanavond was zwaar vanwege persoonlijke redenen, maar jullie hebben me er doorheen gesleept”, twitterde de zangeres na afloop van haar concert.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP