Kane komt met cd No Surrender A Little Something Extra

by / woensdag, 25 augustus 2010 / Published in Nieuws, Rock

Kane heeft met het album No Surrender na negen maanden de platina status behaald. Om de verkoop van de ruim vijftigduizend exemplaren te vieren, brengt de Haagse band een speciale editie van de cd uit. No Surrender met de bonusschijf A Little Something Extra komt 24 september uit.

De extra cd bevat onder meer akoestische versies van de nummers No Surrender, Love Over Healing, In Over My Head, Scream en Point Blank. De titelsong No Surrender is ook in twee andere uitvoeringen te horen. De versie met Carice van Houten werd opgenomen als liefdadigheidssingle na de aardbeving in Haïti. Een remix van het nummer door het rapduo The Opposites is ook te horen op het bonusschijfje.

“Op dit album staan vijf tracks die onderdeel zijn van de eerste repetitiedag voor onze allereerste akoestische tour ooit”, vertelt frontman Dinand Woesthoff. “Het was eigenlijk nooit de bedoeling om dit uit te brengen: de tracks zijn zeker niet perfect, maar die dag vangt achteraf gezien het moment van de band in 2010.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Kane tickets

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Kane te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Kane te gaan.

TOP