Geen reallifesoap voor Wesley en Yolanthe

by / woensdag, 25 augustus 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen worden toch niet gevolgd door camera’s. De Avro beweerde woensdag dat de omroep een realitysoap over het kersverse echtpaar gaat uitzenden, maar liet woensdagmiddag doorschemeren dat het om een ‘grap’ ging.

De Avro bracht aanvankelijk naar buiten dat Wesley en Yolanthe een kijkje in hun jetsetleventje zouden geven. Later liet de omroep weten dat het om een parodie gaat. Plien van Bennekom kruipt in de huid van Yolanthe, Owen Schumacher probeert zich in te leven in Wesley.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik hier om naar alle berichten van Yolanthe te gaan.

TOP