Faith Hill geeft gratis concert overlevenden orkaan Katrina

by / woensdag, 25 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Faith Hill heeft dinsdag een gratis concert gegeven voor de inwoners van New Orleans. De Amerikaanse stad werd vijf jaar geleden getroffen door orkaan Katrina. Hill wilde met het optreden de inwoners een hart onder de riem steken. “Wij zijn hier nog steeds voor jullie en we zullen jullie niet vergeten”, zei de countryzangeres.

Orkaan Katrina raasde op 29 augustus 2005 over New Orleans, in het zuiden van de Verenigde Staten. De stad werd destijds grotendeels verwoest. New Orleans heeft nu te kampen met de gevolgen van de olieramp in de Golf van Mexico. Hill riep tijdens het concert haar landgenoten op om de inwoners van New Orleans en andere getroffen kustgebieden te blijven steunen. “Mijn boodschap is ‘kom naar New Orleans en ervaar deze geweldige stad.'”

Hill en haar echtgenoot, zanger Tim McGraw, staan bekend om hun werk voor goede doelen en het organiseren van benefietconcerten. “Soms kun je dankzij je bekendheid dingen makkelijker voor elkaar krijgen”, zegt de zangeres. “Wanneer je zoveel hebt mogen ontvangen, wil ik er alles aan doen om te helpen.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP