Conny Stuart (96) overleden

by / woensdag, 25 augustus 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Conny Stuart is woensdag op 96-jarige leeftijd overleden. Dat weet de Amsterdamse zender AT5 te melden. De actrice was in diverse musicals te zien en vergaarde bekendheid met het nummer Wat Voor Weer Zou Het Zijn In Den Haag?.

Cornelia van Meijgaard, zoals de actrice echt heette, trad in de jaren vijftig veel op met cabaretier Wim Sonneveld. Later speelde ze in diverse musicals van de hand van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink zoals Heerlijk Duurt Het Langst, Met Man En Muis en De Dader Heeft het gedaan.

Stuart trouwde in 1957 met acteur Joop Doderer, van wie ze drie jaar later weer scheidde. De actrice hing haar carrière op 71-jarige leeftijd aan de wilgen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP