Caro Emerald geen duet met Seal

by / woensdag, 25 augustus 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Caro Emerald sloeg eerder deze maand een duet met Seal af. Dat beweert producent en tekstschrijver David Schreurs. “Seal is een te gekke artiest, maar het liedje paste totaal niet bij Caro”, licht Schreurs toe.

De Britse zanger en echtgenoot van topmodel Heidi Klum hoopte Caro te strikken voor zijn nieuwe single. “We waren het in een seconde eens: nee”, gaat Scheurs verder. “Niet omdat we Seal niet goed vinden, niet omdat we niet vereerd zijn dat hij ons vraagt, niet omdat we vinden dat Caro een betere artiest is, maar omdat het gewoon nergens op slaat.” De producent doet zijn uitspraken op het weblog van Niels Aalberts, de voormalig manager van Kytemans Hiphop Orkest.

Seal is niet de enige artiest die graag een deuntje wil zingen met Emerald. Vorige week woensdag werd duidelijk dat Caro het podium gaat delen met Katie Melua. De twee zangeressen gaan deze winter samen op tournee door Groot-Brittannië.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Caro Emerald kaarten

Klik HIER om de cd Deleted Scenes from the cutting room floor van Caro Emerald te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP