Tineke de Nooij voor Omroep Max op Radio 5 Nostalgia

by / dinsdag, 24 augustus 2010 / Published in Nieuws, Radio

Tineke de Nooij keert terug op de radio. De presentatrice tekende dinsdag een contract bij Omroep Max voor haar eigen show op Radio 5 Nostalgia. Het is tien jaar geleden dat De Nooij voor het laatst op de radio te horen was. Vanaf 6 september presenteert ze elke werkdag TinekeShow.

De 69-jarige De Nooij vindt zichzelf nog lang niet te oud voor een eigen show. “Er zijn twee generaties met mij opgegroeid en ik zie geen enkele reden om te stoppen”, zegt ze. In haar programma is plaats voor muziek, boekbesprekingen en interviews. “TinekeShow is echt helemaal mijn show, energiek en vrolijk.”

Omroep Max-directeur Jan Slagter is blij met zijn nieuwste aanwinst. “Een vakvrouw als Tineke met al haar ervaring en enthousiasme laat exact zien waar onze omroep voor staat. Vijftigplussers tellen nog volop mee en vieren het leven”, vindt Slagter.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP