Katy Perry: Carrière gaat voor kinderen

by / dinsdag, 24 augustus 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Katy Perry heeft het nog even te druk voor kinderen. De zangeres trouwt als het aan haar ligt dit jaar nog met haar verloofde Russell Brand, maar ze is nog niet van plan haar carrière op te geven. Kinderen stelt ze daarom nog even uit.

Perry heeft er nooit een geheim van gemaakt ooit graag kinderen te willen. “Ik zie mijzelf op dit moment als een carrièrevrouw en als ik beslis dat het tijd is voor kinderen ben ik hopelijk in staat om me daar aan over te geven”, vertelt Perry in een interview met het Britse Ok! Magazine.

Perry verloofde zich afgelopen jaarwisseling met de 35-jarige komiek Russell Brand. “Zijn oog voor detail is zo onberispelijk”, jubelt de 25-jarige zangeres. “Hij heeft me laten zien dat hij naar me luisterde en me volledig begreep en zich in mijn wereld wilde storten.”

“We hebben hetzelfde gevoel voor humor, we halen vaak grapjes uit met elkaar. We maken elkaar aan het lachen en dat houdt ons verbonden op een bepaalde manier.” Wanneer de twee zich officieel aan elkaar binnden weet Perry nog niet. “Ik ben constant aan het plannen, plannen, plannen. Ik hoop dat het dit jaar plaatsvindt, maar dat is alles wat ik er over kwijt wil.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik op de button om Teenage Dream van Katy Perry te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik HIER om naar de downloadshop te gaan.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP