Dries Roelvink en Honoria halen trouwringen op

by / dinsdag, 24 augustus 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Dries Roelvink is weer een stapje verder in het voorbereiden van zijn huwelijk. De zanger en zijn aanstaande vrouw Honoria hebben hun trouwringen opgehaald. Roelvink had een juwelier van tevoren zijn wensen doorgegeven en kreeg dinsdag het resultaat te zien.

“Ik had één ding voor ogen: ik wilde voor mij een gladde ring met inscriptie en voor haar een ring met een steentje erin”, vertelt Roelvink in Shownieuws. “De rest heb ik aan de creativiteit van de juwelier overgelaten.” De juwelier had op eigen initatief de woorden ‘alleen door jou’ in beide ringen gegraveerd, een verwijzing naar het nummer waar de zanger momenteel een nummer 1-hit mee scoort.

“Ik vind het heel grappig dat hij de titel er in heeft gezet. Daar ben ik wel heel erg blij mee. Ik voel me een gelukkig man”, zegt Roelvink. Ook Honoria is erg blij met haar ring. “Ik ben er echt heel blij mee. Ja, echt heel mooi”, zegt ze. De twee trouwen 8 september.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik op de button om Alleen door jou van Dries Roelvink te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik HIER om naar de downloadshop te gaan.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


Klik hier om naar de artiestenpagina van Dries Roelvink te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Dries Roelvink te gaan.

TOP